30 oktober a.s.: Congres Duurzame Bouwlogistiek

De bouwsector is de crisis voorbij, er zijn volop bouwprojecten, echter materiaal en mensen worden een schaarste. Daarnaast zijn veel bouwprojecten in stedelijk gebied. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er toch op tijd, efficiënt, zonder te veel hinder gebouwd kan worden. Welke rol speelt bouwlogistiek hierin en hoe duurzaam is het?

Duurzame binnenstedelijke bouwlogistiek

Tijdens het congres op 30 oktober 2018 hoort u uit eerste hand over het hoe en waarom van duurzame bouwlogistiek. Duurzaam in de zin van minder emissies, maar ook duurzaam in de zin van hoe ziet de toekomst van bouwlogistiek eruit, wat is mogelijk en realiseerbaar?

Meer informatie over het congres
Agenda: Deze volgt binnenkort
Doelgroep: aannemers, opdrachtgevers, omgevingsmanagers, leveranciers en logistiek dienstverleners in bouwlogistiek.
Locatie: Transport en Logistiek Nederland, Zoetermeer
Om 14:00 uur start het congres (inloop vanaf 13:30) en om 17:30 sluiten we af met een netwerkborrel.

Kijk op www.delaatstemeter.nl voor meer informatie over dit congres.