Smalle barrier van Haitsma Beton

Smalle barriers zijn een uitkomst in tijdelijke situaties waar je weinig ruimte beschikbaar hebt. Ondanks hun beperkte breedte, bieden ze toch een veilige verkeerssituatie. Haitsma Beton ontwikkelde zo'n barrier: de HaiSafe® T barrier.

Smal en licht

De HaiSafe® T barrier biedt een smallere en lichtere prefab variant voor de betonnen barriers die veel toegepast worden. Deze laatste variëren van 58 tot 70 cm breedte, terwijl de barrier van Haitsma 54 cm breed is. De barrier weegt 1.500 kg en is ruim tien procent lichter dan vergelijkbare prefab barriers. Het systeem is daardoor eenvoudig en snel te (ver)plaatsen en te (de)monteren.

Meer lezen

Lees meer over de HaiSafe® T barrier op de website van Haitsma Beton, of in deze brochure.

Alternatief van KTL.nl en BTN

KTL.nl en BTN ontwikkelden samen ook een smalle barrier. Lees daar hier meer over.