7e editie BLVC-Café op 7 maart jl.

Op 7 maart jl. organiseerde Bewuste Bouwers weer een BLVC-Café. Het BLVC-Café was bedoeld voor iedereen die te maken heeft met BLVC bij bouwprojecten. Tijdens de bijeenkomst konden deelnemers direct toepasbare kennis delen, inspiratie halen en netwerken.

Bouwlocaties vanuit de lucht

Tijdens deze alweer zevende editie van het BLVC-Café, die plaatsvindt in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer, werd er aandacht besteed aan bouwlocaties vanuit de lucht. Luchtfotograaf John Gundlach van Flying Holland in Amsterdam was gastspreker en vertelde over zijn perspectief op bouwplaatsen en bouwlogistiek vanaf grote hoogte.

Het programma bestond verder uit 2 workshops in subgroepen, met de volgende onderwerpen:

(1) de logistieke impact van projecten op hun omgeving (download hier de presentatie) en
(2) communicatie voor, tijdens en na een of meerdere projecten (download presentatie).

Verslag van de middag

Een mooi verslag van het laatste BLVC-Café vind je op de site van Bewuste Bouwers.