27 juni 2019: Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD)

Op donderdag 27 juni a.s. organiseert het Platform Omgevingsmanagement (POM) de 9e editie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD), dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers.

Waarom een LOMD?

De Landelijke Omgevingsmanagementdag stelt de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement voor één hele dag centraal. Jaarlijks bezoeken meer dan 400 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen de LOMD.

Alweer de 9e editie

De alweer 9e editie van de LOMD vindt dit jaar plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Ga naar de LOMD-site voor meer informatie over aanmelden, hoe je partner kunt worden en impressies van vorige edities. Meer informatie over het Platform Omgevingsmanagement (POM) vind je hier.

Meer events

Kijk op onze BLVC-community pagina voor meer interessante bijeenkomsten en cursussen op het gebied van BLVC.