Webportal voor bewonersbrieven

Snel, eenvoudig en betrouwbaar bewonersbrieven laten drukken en verspreiden? Dat kan! Via de webportal van Lbox Communications kun je dit nu via een eigen account makkelijk zelf regelen. Lees er hieronder meer over.

Papieren communicatie blijft waardevol

Ondanks alle digitale middelen die ons ter beschikking staan, blijft communicatie via papier zijn waarde behouden. Voor bouw- en infraprojecten blijven bewonersbrieven met kaartjes nuttig, bijv. bij belangrijke mijlpalen in het project zoals een start uitvoering of bij een fasewissel met veel wijzigingen in plaatselijke verkeerssituaties.

Eén digitaal loket voor drukken en verspreiden

Waar drukken en verspreiden van papieren communicatiemiddelen vaak door verschillende bedrijven wordt geregeld, maakt Lbox Communications beide diensten toegankelijk via één digitaal loket. Door in te loggen op het webportal, kom je in je eigen account terecht, waar je zelf opdrachten kunt plaatsen voor bewonersbrieven, nieuwsbrieven, A5-kaartjes, etc. Doordat het systeem werkt met Google Maps en de BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) kun je voor elke brief zelf het verspreidgebied bepalen, en is het niet meer nodig om dit soort gegevens zelf op te zoeken. Het systeem laat je meteen zien om hoeveel adressen het gaat en wat de kosten zullen zijn. Bekijk de animatie om te zien hoe het systeem werkt.

Voordelen

Werken met de portal van Lbox Communications biedt wat ons betreft de volgende voordelen:

  • Efficiënt: je maakt de opdracht binnen enkele minuten online aan en hebt er verder geen omkijken meer naar
  • Betrouwbaar: verspreiding gaat via PostNL
  • Snel: opdrachten die voor middernacht geplaatst zijn, worden de volgende werkdag ter post aangeboden (bezorging vindt dus 2 werkdagen na plaatsen opdracht plaats)
  • Maatwerk: per opdracht kun je op verschillende manieren makkelijk zelf het verspreidgebied kiezen, en het soort drukwerk dat je nodig hebt. Een eigen adressenlijst aanleveren kan ook
  • Gebruiksgemak: het systeem is 24/7 gratis toegankelijk vanaf PC/laptop en in je eigen account zijn al je opdrachten (reeds uitgevoerd en ingepland) overzichtelijk in te zien

Meer informatie

Wil je zelf eens uitproberen hoe de portal werkt? Ga dan naar de site van Lbox en vraag een gratis demo aan.

 

 

 

Eerste publicatie: 27 oktober 2020
Foto: Pixabay