BLVC-workshop voor Da Vinci College

Op 21 december jl. verzorgde Chaby Blanca een workshop over BLVC voor studenten van het Da Vinci College in Hardinxveld-Giessendam.

Het belang van BLVC

Op het ROC Da Vinci locatie Hardinxveld-Giessendam wordt o.a. de richting Bouw & Infra gegeven. Voor de Infra-studenten (Infra MBO 04 niveau) organiseerde Chaby Blanca een workshop over het belang van BLVC voor wegbeheerders, aannemers en stakeholders in de fysieke leefomgeving. Tijdens de workshop hebben de studenten een BLVC-plan gemaakt voor het Groot Onderhoud van de rotonde Nieuweweg-Wieling/Hakgriend in de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Door dit BLVC-plan te maken werd zichtbaar hoe kwetsbaar de bereikbaarheid van het bedrijventerrein Nieuweweg en de woonwijk Sluisweg tijdens de uitvoering van het project is.

De workshop werd gesponsord door BLVC.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten over de hierboven genoemde casus of de mogelijkheden voor BLVC-workshops en opleidingen? Neem dan contact met ons op via info@blvc.nl.

 

Eerste publicatie: 10 januari 2023
Beeld: Chaby Blanca