Save the date! BLVC-Café op 10 oktober a.s.

Op 10 oktober a.s. organiseert Bewuste Bouwers weer een nieuwe editie van het BLVC-Café. Dit keer in samenwerking met het Programmabureau Houthaven in Amsterdam.

Amsterdamse Houthaven is gastlocatie

Bewuste Bouwers heeft voor deze editie Franke Smidstra, de omgevingsmanager van de gemeente Amsterdam voor de gebiedsontwikkeling van de Houthaven, bereid gevonden om gastheer te zijn. “Het is een zeer dynamische locatie, waar een enorme diversiteit aan projecten gaande is en waar zichtbaar wordt waar de bouwsector goed in is,” zo schrijft Bewuste Bouwers op haar site.

Bouwlocatie als werkplek

Daarnaast is er tijdens dit BLVC-Café ook aandacht voor de bouwlocatie als werkplek waar alle disciplines samen komen.  Wim Pullen, directeur Center for People and Buildings, verkent samen met aanwezigen hoe ziet zo’n werkplek er dan uit ziet en waar deze zoal aan hoort te voldoen.

Praktische informatie en aanmelden

Op hoofdlijnen ziet het programma er als volgt uit:

Datum: Donderdag 10 oktober 2019
Tijd: Inloop vanaf 15:30 uur, programma van 16:00 tot 18:30 uur, met aansluitend hapje en drankje
Locatie: Revaleiland 1, Amsterdam
Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen naar info@bewustebouwers.nl. Meer informatie over het programma kun je opvragen door te mailen naar Annemarie Verschoor, marketing- & communicatiemanager Bewuste Bouwers, a.verschoor@bewustebouwers.nl.

Terugblik

Bekijk hier de terugblik op het alweer achtste BLVC Café.

 

Foto bovenaan: ZWIA v2 2016, gemeente Amsterdam