Amsterdam Logistic Cityhub

Locatie: Ankerweg, Amsterdam

In de binnenstedelijke bouwlogistiek zijn bouwhubs in opkomst. Ook in Amsterdam, waar momenteel meerdere bouwhubs actief zijn of voorbereid worden. Ze bevinden zich voornamelijk in het Westelijke Havengebied, respectievelijk aan de Ankerweg en de Papierweg In dit artikel lees je meer over de geplande Amsterdam Logistic Cityhub aan de Ankerweg.

Van circulaire bouwhub naar Amsterdam Logistic Cityhub

Aanvankelijk planden VolkerWessels en Beelen op de Ankerweg de eerste circulaire bouwhub van Nederland.

Dit idee is uitgebreid naar een stadsdistributiehub, genaamd Amsterdam Logistic Cityhub, dat niet alleen bouwbedrijven wil bedienen maar ook horecabedrijven en retailers. Naar verwachting wordt de eerste paal van het duurzame gebouw in oktober geslagen. Lees hier meer over de Cityhub.

Andere bouwhubs in Amsterdam

Lees ook over de bouwhubs aan de Papierweg

Terug naar alle Bouwhubs in Amsterdam

 

Laatste aanpassing: 22 maart 2023