Save-the-date: BLVC Café 17 mei a.s.

Op dinsdag 17 mei a.s. organiseert Bewuste Bouwers het volgende BLVC Café. Lees hier meer over dat evenement, en hoe je je kunt aanmelden.

Wat is het BLVC Café?

Twee keer per jaar organiseert onze netwerkpartner Bewuste Bouwers een BLVC Café. Het Café is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie m.b.t. bouw- en infraprojecten. Tijdens de bijeenkomsten kunnen deelnemers direct toepasbare kennis delen, inspiratie halen en netwerken.

Natuur-inclusief bouwen en biodiversiteit

Bewuste Bouwers organiseert deze eerste editie van het BLVC Café van dit jaar samen met NL Greenlabel rondom het thema natuurinclusief bouwen en biodiversiteit. Tijdens de bijeenkomst leren deelnemers wat we tijdens de uitvoering van bouwprojecten kunnen doen om een goede bijdrage te leveren aan deze onderwerpen.

Leer meer over wat NL Greenlabel is en doet door te kijken naar deze video:

Programma en aanmelden

Het volledige programma van het BLVC Café op 17 mei a.s. is nog niet bekend gemaakt, maar zullen we hier opnemen zodra dat het geval is. Wel weten we dat het evenement van 15.00u – 17.00u plaatsvindt (inloop vanaf 14.30u) op een nader bekend te maken locatie in de regio Oost-Gelderland (tegen de Duitse grens aan).

Je kunt je wel al aanmelden via deze link.

Meer informatie

Heb je vragen over het BLVC Café? Neem dan contact op met Davina Zabala van Bewuste Bouwers via 06 30 67 62 89 of d.zabala@bewustebouwers.nl.

Wil je meer lezen over duurzaamheid op en rond de bouwplaats?

Kijk dan op onze pagina ‘BLVC en de duurzame bouwplaats

of lees deze artikelen:

‘Struikrovers’ redden bestaand groen
Duurzame grondafvoer via het water
Overal en altijd ‘pop-up power’ met Wattsun
Groene Bouwhekken 2.0: de nieuwe generatie

 

Eerste publicatie: 11 april 2022
Foto: Pixabay